Cuvantul presedintelui FPTR

                                                                                        Poza Site Dragos RADUCAN 

Stimati vizitatori,                                 

Bine ati venit pe site-ul Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, locul unde toti cei interesati pot cunoaste functionarea si activitatile desfasurate de Federatie.

Federația Patronatelor din Turismul Romanesc (F.P.T.R.) este singura federație patronala reprezentativa la nivel de ramura turism, având în componență angajatori care asigură venituri salariale pentru 37% din forța de muncă angajată în turism (73.752 salariați), și gestioneaza, intr-o pondere covarsitoare, capital romanesc

Organizatia noastra se bazeaza in primul rand pe unitatea membrilor, in conditiile confruntarii cu provocarile zilelor noastre si pe convingerea ca turismul este un pilon strategic pentru redresarea economica a tarii. In cadrul acestei abordari, portalul FPTR se pozitioneaza ca un instrument flexibil si util, care se doreste sa fie o baza de referinta pentru toti cei care dezvolta o activitate in domeniul turismului romanesc.

De-a lungul istoriei noastre, FPTR s-a impus ca o organizatie puternica si responsabila, actionand intotdeauna in apararea intereselor legitime ale membrilor sai, patroni din turism, cei care ofera o mare parte din beneficiile economice si sociale ale tarii noastre.

Dupa cum veti vedea in cadrul acestui site, domeniile de activitate ale FPTR sunt numeroase, insa un accent deosebit se pune pe rolul nostru de purtator de cuvant al patronilor din turismul romanesc, pentru ca vocea acestora sa fie auzita de catre  Ministerul Turismului. De asemenea, ne propunem sa sprijinim promovarea turismului romanesc si sa devenim lider de imagine al industriei turismului din Romania, printr-o prezenta activa in toate mediile de promovare.

Industria turistica arata in fiecare zi ca este dispusa sa preia mari provocari, iar de la aceasta platforma avem responsabilitatea de a clarifica problemele cu care ne confruntam si de a comunica propunerile noastre mediului de afaceri.

Cu speranta ca acest canal de comunicare al Federatiei va deveni o sursa de propuneri utile si inovatoare, care sa contribuie la redresarea turismului romanesc, vom persista in cautarea de modalitati de a ne apropia de colegii nostri, toti patronii turismului din Romania si de toti profesionistii din domeniul turismului, in general.

In calitatea mea de Presedinte al FPTR, va multumesc pentru vizita dumneavoastra si sper ca informatiile pe care le veti gasi aici sa va fie de mare ajutor.

Dr.ing Dragoș Răducan
Președinte FPTR