Gala Litoralului Romanesc 2019

Federația Patronatelor din Turismul Românesc în parteneriat cu FashionTv a organizat duminică, 25 august, începând cu orele 20:00, unul dintre cele mai așteptate evenimente din sectorul turismului: Gala Litoralului Românesc.

Anual, Gala Turismului Românesc este dedicată  celor care promovează și dezvoltă turismul în zona litoralului Mării Negre. Laureati ai Galei Litoralului Românesc din cadrul ediției 2018 au fost unitățile de cazare, agențiile de turism, managerii, evenimentele, plajele, restaurantele, cluburile dar și reprezentanții  din cadrul mass-media care de-a lungul acestui sezon estival s-au implicat activ în a pune în valoare litoralul românesc ca destinație de top a României.

      Turismul este industria unde profesionalismul, determinarea, viziunea, comunicarea dintre oameni şi cele mai mici detalii fac diferenţa. O imagine impecabilă a acestui sector poate fi reflectată numai prin parteneriate solide, în acord cu ansamblul direcției europene.

     Lista pe categorii a premiantilor din cadrul Galei:

HOTELURI DE PE LITORAL

  1. Hotel Paradiso - pentru cel mai performant complex balnear din sudul litoralului
  2. Complex Majestic Jupiter- pentru cel mai performant complex de 3* all inclusive din sudul litoralului

 MASS-MEDIA/Emisiuni Tv Turism

1.Alexandra Anamaria Ghetea-corespondent  Antena 1 si Antena 3– pentru promovarea litoralului romanesc prin stiri si reportaje menite sa incurajeze dezvoltarea turismului

2. Feri Predescu – Evenimentul Zilei– pentru promovarea litoralului romanesc prin stiri si reportaje menite sa incurajeze dezvoltarea turismului

 AGENTII DE TURISM

1. Paradis Vacante de Vis - pentru eforturile permanente de promovare a litoralului romanesc  pe piata interna, si externa.

CEL MAI BUN MANAGER

1. Mihaela Surin – Hotel Mera Onix –managerul anului 2019 pe litoral

PERSONALITATI

 1.    Linica Stan – Presedinte Organizatia Patronala Mangalia – pentru infiintarea primului OMD din Romania

2.    Radu Cristian- Primar Mangalia – pentru infiintarea primului OMD din Romania

 

 Whatsapp Image 2019 08 26 At 111121 11 Whatsapp Image 2019 08 26 At 102034Whatsapp Image 2019 08 26 At 101434