Program de promovare "PARTENERIATE DE SUCCES"

revista vv mica.JPG

 VOYAGE VOYAGE - un partener de succes! 

      Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc lanseaza un nou program, intutulat "PARTENERIATE  DE SUCCES", care se adreseaza industriei hoteliere din Romania si reprezinta o reala oportunitate de promovare.
        Editata de catre F.P.T.R., revista Voyage Voyage are in spate o echipa de jurnalisti profesionisti, cu o vasta experienta recunoscuta in mediul de turism si va propune o modalitate de colaborare foarte avantajoasa, in sistem barter, in cadrul careia F.P.T.R. va pune la dispozitie lunar, un numar de reviste echivalent numarului de camere de care dispune unitatea dumneavoastra de cazare.
       Astfel, amplasata in fiecare camera din hotel, Revista Voyage Voyage va promova lunar unitatea pe care o detineti, prin diferite module publicitare , tiparite in fiecare numar al revistei, pe jumatate de pagina color.
      Aceasta modalitate de promovare in continutul publicatiei este gratuita, iar inserarea unor articole de recomandare a unitatii dumneavoastra intr-o revista de elita cu profil turistic, ar spori credibilitatea clientilor in unitatea dumneavoastra de cazare, i-ar  
 fideliza si chiar genera noi profituri.
       Pe de alta parte, clientii dumneavoastra vor putea fi la curent cu celelalte articole, care promoveaza activitatea unei federatii de turism solide, singura cu reprezentativitate la nivel national: Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc.
      Studiile in domeniul Marketingului au demonstrat ca publicul tinde sa asocieze imaginea unei societati, cu persoana/organizatia care o recomanda. Ori, activitatile derulate de catre FPTR, in scopul sustinerii investitorilor angajati in dezvoltarea turismului romanesc si credibilitatea dobandita de-a lungul a 20 de ani de  
  experienta in randul organizatiilor de turism, ar fi oglindita si in imaginea pe care o transmite societatea dumneavoastra prin intermediul revistei Voyage Voyage.
       Tiparita la cele mai inalte standarde ale calitatii grafice si editoriale, revista are un aspect glossy si este difuzata in majoritatea hotelurilor reprezentative din Romania, ca si in principalele statiuni turistice si balneare, in agentii de turism si pensiuni rurale clasificate de catre Ministerul Turismului, iar in curand va fi difuzata si in aeronavele TAROM.
      Pentru informatii suplimentare si implicare in programul "Parteneriate de succes", puteti contacta urmatoarea persoana: 


  Domnul Horia ALEXANDRESCU

  Tel: 0744 547 548
  E -mail: h.alexandrescu@yahoo.com.