FPTR la TTR Romexpo 2014 - Editia de primavara

 

1534362_773083986048602_463792296_n.jpg

         Ajuns la cea de-a XXXII-a editie, Targul de Turism al Romaniei ramane locul ideal de prezentare atat a celor mai interesante oferte si atractii turistice din Romania si din strainatate, cat si a accesoriilor si gadget-urilor necesare in orice vacanta.

       In cadrul editiei de primavara a Targului de Turism al Romaniei, ce a avut loc in perioada 13 – 16 martie 2014, in Paviloanele C1, C2, C3 si C4 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo, FPTR a participat in calitate de partener principal la fel ca si editiile precedente.

         Pe o suprafata de 16.000 de metri patrati, in sase pavilioane expozitionale, in cadrul editiei de primavara, au expus peste 280 de companii din Romania si alte 23 de tari. Targul a fost vizitat de peste 30.000 de persoane.

      Targul de Turism al Romaniei, Editia de primavara 2014, a debutat in data de 13 martie, unde Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) a participa la Deschiderea Oficiala alaturi de personalitati atat din mediul public cat si din mediul privat al industriei turismului.

     Dupa deschiderea oficiala a avut loc incheierea Acordului de parteneriat intre Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si Asociatia Patronala a Industriei Turismului Republicii Moldova (APIT) privind intensificarea colaborarii in domeniul turistic si promovarea destinatiilor turistice proprii pe cele doua mari piete ale UE si CSI.     

         In cadrul standului FPTR cu numarul 12 , amplasat in  Pavilionul C3  au avut loc intalniri ale membrilor prezenti la Targul de Turism unde s-au purtat discutii cu reprezentanti ai altor organizatii si asociatii referitoare la activitatea Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) anterioara, dar si viitoare.

Le multumim tuturor celor care eu vizitat standul FPTR, iar pe cei interesati intr-o viitoare colaborare, ii asiguram de toata increderea si sprijinul nostru!