Zile Gratuite de Vacanta

          Din dorinta de a oferi posibilitatea unui numar cat mai mare de romani, sa isi petreaca vacanta pe litoralul romanesc si pentru a  stimula vanzarile in ultima parte a lunii august, ne-am propus sa promovam super oferta "Zile gratuite de vacanta", cu ajutorul careia, turistii pot beneficia de o zi de cazare gratuita, pe litoral.

              Programul “Zile Gratuite de Vacanta” ", se va derula in perioada 18 – 31 august 2014. Acesta nu va avea tarife fixe precum celelalte programe promovate de FPTR, tarifele vor fi cele valabile pentru aceasta perioada. Programul va consta in oferirea de catre unitatea de cazare a unei nopti de cazare gratuite la un sejur de minim 5 nopti platite.

Oferta poate fi: 5=6 nopti; 6=7 nopti; 7=8 nopti; samd

FORMULAR DE INSCRIERE

LISTA HOTELURI INSCRISE 

Precizari privind conditiile de derulare a programului:

  • Denumirea programului este “ZILE GRATUITE DE VACANTA”. 
  • Mediatizarea programului va incepe in data de 4 august 2014.
  • Programul se va derula in perioada 18 august – 31 august 2014.
  • Sejurul minim este de 5 nopti dar se pot valorifica si sejururi mai mari de 5 nopti, fiind promovat si sub forma „Platesti 5 nopti si stai 6” sau „Platesti 6 nopti si stai 7”.
  • Pentru prestatorii care ofera servicii de cazare cu mic dejun sau all inclusive, valoarea mesei va fi stabilita de fiecare prestator in parte.
  • Oferta va fi valorificata numai prin agentiile de turism, relatia contractuala realizandu-se intre agentie si turist, respectiv intre hotel si agentie, la tarifele valabile pentru aceasta perioada.
  • Tarifele practicate sunt  cele negociate. 
  • Taxa hoteliera se achita separat, de catre turist, la receptia hotelului.

         Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, Patronatul Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania si Asociatia pentru Promovarea si dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunarii, vor posta pe site-urile proprii listele actualizate ale hotelurilor si agentiilor participante la acest program.