FPTR LA TTR Romexpo 2018 - editia de primavara

         In perioada 22.02.2018-25.02.2018 s-a desfasurat in Complexul Expozitional Romexpo, Targul de Turism al Romaniei, editia de primavara.

          Ca si in editiile anterioare, FPTR a participat in calitate de partener principal, punand la dispozitie membrilor, standul cu numarul 56, amplasat in Pavilionul B1.

         Acesta a fost primul targ de turism care s-a desfasurat in Pavilioanele de tip B, date in folosinta la finalul anului 2017 si concepute spre a oferi mediului de business si celui de divertisment cele mai extinse, functionale si modern spatii pentru organizarea de evenimente.

         Conform noii sectorizari, targul a avut urmatoarea structura:

  • Pavilion B1 – promovare Romania: Ministerul Turismului, administratii publice locale, asociatii de turism, oficii de turism, consilii judetene si primarii
  • Pavilion B2 – agentii de turism, touroperatori, participari international, servicii turistice.

         O noutate a acestei editii a fost organizarea de catre ROMEXPO S.A. a conferintei “Millennials. Promovarea turismului romanesc catre generatia Y”, eveniment ce a abordat componenta online a promovarii turismului romanesc.

          Va multumim tuturor celor care au venit la Targul de Turism al Romaniei si celor care au vizitat standul FPTR, iar pe cei interesati intr-o viitoare colaborare, ii asiguram de toata increderea si sprijinul nostru!