FPTR la TTR Romexpo 2012

 

ROMEXPO  2012 NOIEMBRIE 104.jpg

In editia a XXVIII-a Targului de Turism al Romaniei desfasurata in perioada 15-19 noiembrie 2012 la Romexpo au fost prezentate ofertele speciale pentru Craciun si Revelion dar si pachetele speciale pentru turismul de aventura, croaziere si sejururi exotice pana la cele mai avantajoase oferete de city breake, circuite, vacante la tara in cadrul programelor de "early booking" si "instant booking" pentru sezonul primavara/vara 2013.

Targul de Turism al Romaniei a debutat joi, 15 noiembrie unde FPTR a participat la Festivitatea de deschidere in calitate de partener. In aceeasi zi FPTR a luat parte la seminarul  "Relatiile dintre mediul de afaceri privat si mediul institutional, autoritatile centrale si locale - motor de crestere economica in turismul balnear" organizat de MDRT in colaborare cu OPTBR.  In cadrul seminarului a fost dezbatuta o tema importanta si anume"Rolul investitorului privat in sectorul balnear", unde domnul Presedinte, Mohammad Murad, a expus o serie de aspecte ce pot imbunatatii parteneriatul public-privat.

In cadrul standului FPTR 03, amplasat in Pavilionul C4 au avut loc intalniri ale membrilor prezenti la Targul de Turism unde s-au purtat discutii cu reprezentanti ai altor organizatii si asociatii referitoare la activitatea FPTR anterioara, dar si viitoare.  Acesta a fost vizitat de peste 200 de companii si de circa 1000 de vizitatori interesati de activitatea FPTR precum si de preocuparile federatiei pe perioada urmatoare. Dintre vizitatori amintim:

Eduard Hellvig, Ministrul MDRT

Marilena Stoian, Presedinte fondator ANTREC

Nicu Radulescu, Presedinte OPTBR

Corina Martin, Presedinte ANAT

Culita Tarina, Presedinte Consiliul Judetean Neamt  

Mariana Suciu, Director General Romexpo

Reprezentatanti ai presei

Patroni ai agentiilor de turism, unitatilor hoteliere, complexelor  balneare

          Pe toata perioada Targului de Turism reprezentantii FPTR au vizitat standurile societatilor ce detin bazemateriale turistice propunandu-le acestora sa adere la federatie. Ocazie cu care au fost prezentate avantajele aderarii la FPTR.

            FPTR considera participarea la Targul de Turism al Romaniei, editia de toamna 2012 ca fiind un succes si o oportunitate de participare si la alte targuri atat nationale cat si internationale.