Litoralul pentru Toti

11048778_1823802221177466_1590884348745632555_n.jpg                    

                                                          COMUNICAT DE PRESĂ

FPTR lansează o nouă ediție a programului "Litoralul pentru toți", cu tarif de 35 de lei pe noapte.

 

Programul social „Litoralul pentru toți”, a ajuns la ediția cu numărul 41, începe în acest an pe date de 28 august și durează până la finalul sezonului. În această perioadă, turiștii se pot caza în hotelurile din stațiunile autohtone ale Marea Neagră la tariful ce pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană, prețurile fiind cu până la 75% mai mici decât cele din vârful sezonului, arată datele Federației. Patronatului din Turismul Românesc (FPTR).

Până în prezent și-au anunțat participarea 27 hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc, dar până la data la care se va da startul programului, FPTR estimează că se vor găsi aproximativ 100 de hoteluri ce vor pune la dispoziția turiștilor un număr de aproximativ. 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

„În ciuda scurtării vacanței de vară a elevilor și a campaniei fără precedent de denigrare a litoralului românesc, „Litoralul pentru Toți” este un program așteptat și dorit atât de români care s-au bucurat deja de o vacanță în plin sezon, cât și de cei care vor să profite de tarifele foarte bune pentru a merge într-un sejur pe litoral. Este singurul program social care oferă posibilitatea tuturor să se relaxeze câteva zile la plajă și îi îndemn pe turiști să rezerve în această activitate pentru că prețurile sunt accesibile, cu mult mai mici decât în ​​destinațiile concurente, iar vremea se anunță a fi însorită și călduroasă toată. luna septembrie”, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Tarifele prin programul “Litoralul pentru Toți” sunt cu până la 75% mai mici față de cele din vârf de sezon, iar sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță. Pentru o noapte de cazare fără mic dejun tarifele încep de la 35 de lei de persoană, la un hotel de 3 stele pentru un sejur de minimum 5 nopți de cazare. Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masă all-inclusive tarifele încep de la 215 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele pentru minimum 2 nopți de cazare.

Programul Litoralul pentru Toți se află la ediția cu numărul 41 și este singurul program social din România susținut integral de mediu de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Detaliile privind hotelurile incluse în programul Litoralul pentru Toți se găsesc pe site-ul www.fptr.ro . Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât și prin administratori de turism.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc este singura federație care are patronală cu reprezentativitate legală la nivel de sector de activitate “turism, hotels restaurant”, în componența societății comerciale din turism care asigură venituri salariale pentru 73.752 de angajați, gestionând, într-o pondere covârșitoare, capital românesc.

 

LISTA HOTELURI ÎNSCRIE ÎN PROGRAM 

 

FEDERAŢIA PATRONATELOR DIN TURISMUL ROMÂNESC

Relații suplimentare
Dr. ing. Dragos Raducan
Președinte FPTR
Mobil: +40744544056
E-mail: office@fptr.ro
Web: www.fptr.ro