Bucharest Fashion Week - Fashion TV Romania Awards 2011

eve-fashiontv.jpgIn data de 01.12.2011, cu prilejul celebrarii Zilei Nationale a Romaniei, Fashion TV, televiziunea care promoveaza moda, frumusetea, turismul si cultura, in colaborare cu Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, au organizat evenimentul Fashion TV Romania Awards - premiile Fashion TV pentru turismul romanesc. Acest eveniment s-a desfasurat in cadrul Bucharest Fashion Week, transmis in peste 200 de tari prin rubricile speciale F Art, F Film, F Sport, F Destination.

Distinctiile acordate complexelor turistice si de agrement care, prin serviciile si dotarile de inalta clasa, contribuie la demersurile de promovare a Romaniei ca destinatie europeana au fost urmatoarele:

  • Premiul pentru cel mai fashion hotel din Delta Dunarii - Hotel Plutitor Camelia
  • Premiul pentru cel mai fashion hotel montan - Hotel Valea cu Pesti
  • Romania se inscrie printre tarile europene cu un fond balnear remarcabil, iar din acest motiv, s-a acordat un premiu pentru hotelul care a contribuit la renasterea turismului din Baile Herculane - Hotel International
  • Premiul pentru cea mai fashion statiune balneara - Statiunea Sovata, statiune cunoscuta drept perla statiunilor balneoclimaterice din Transilvania, cea care, datorita investitiilor masive, a devenit un adevarat magnet pentru turistii dornici de rasfat si relaxare.
  • Premiul pentru cel mai fashion centru de evenimente - Ambasad'Or
  • Premiul pentru cel mai fashion multiplex - Grand Cinema Digiplex
  • Premiul pentru agentia de turism cu cele mai fashion si exclusiviste destinatii din lume: au fost nominalizate trei agentii de turism, Paralela 45, Happy Tour si Mareea, iar castigatoarea acestui premiu a fost agentia de turism Mareea.
  • Premiul pentru cel mai fashion restaurant cu specific: dintre nominalizati, restaurantul La Blanca by Argentine, Trattoria Verdi si Sarpele Roz (Marul de Aur), premiul a fost acordat restaurantului Trattoria Verdi.

La categoria boutique hotelurilor, nominalizatii au fost Hotel Epoque, Grand Hotel Continental si Hotel Residence, iar castigatorul premiului Cel mai fashion hotel boutique a fost Grand Hotel Continental.

Pentru premiul de cea mai mare investitie din turismul romanesc intr-un complex destinat familiei, au fost nominalizate hotelurile Phoenicia Holiday Resort, Marina Regia Residence si Golden Tulip Mamaia, premiul revenind hotelului Phoenicia Holiday Resort.

Premiul de excelenta pentru seniorul din turismul romanesc si pentru toata contributia adusa turismului i-a revenit domnului Viorel Paunescu.

FPTR a primit premiul special pentru intreaga activitate desfasurata, un premiu care ne face sa ne simtim deosebit de onorati.