Lansare revista FPTR - Voyage Voyage - 3 noiembrie 2011

ev-lansare-voyage.jpgPe data de 3 noiembrie, FPTR, cu sprijinul Grand Hotel Phoenicia, a organizat o cina festiva in cadrul careia a avut loc lansarea revistei FPTR, Voyage-Voyage. Pentru acest eveniment, directorul revistei, domnul Horia Alexandrescu,ne-a facut deosebita onoare de a-l invita pe academicianul Balaceanu-Stolnici, care a si rostit cateva cuvinte referitoare la revista Voyage Voyage.

La cina festiva au participat atat membri FPTR, cat si alti reprezentanti ai industriei de profil si nu numai. Fiind un veritabil moment de sarbatoare, invitatii au avut parte de multa buna dispozitie, momente artistice, prezentare de moda si alte surprize speram noi placute.

Presedintele OPTBR, Domnul Nicu Radulescu, a tinut sa felicite FPTR pentru aceasta reusita initiativa, iar la randul sau, domnul Horia Alexandrescu a salutat deschiderea manifestata de presedintele FPTR, Domnul Mohammad Murad, care a precizat: "In aceasta revista vreau sa fie prezentata toata lumea care conteaza in turismul romanesc".