FPTR plătește biletele de avion și câte 300 de euro pentru rudele românilor victime ale cutremurului din Italia

Federația Patronatelor din Turismului Românesc (FPTR) vine în sprijinul rudelor victimelor cutremurului din Italia și va suporta plata a 300 de euro și a unui bilet de avion dus-întors spre această țară, pentru câte două rude ale fiecărui rănit, decedat sau dispărut în urma seismului.

"Regretăm drama întâmplată și le transmitem condoleanțe rudelor victimelor cutremurului din Italia.  Considerăm că  acești eroi, cele două milioane de oameni, care au plecat la muncă în străinătate pentru a asigura nevoile copiilor, merită tot sprijinul și o atenție specială. Ei susțin de ani de zile economia națională", a declarat Mohammad Murad, președintele FPTR.

Membrii FPTR au decis să vină în sprijinul rudelor răniților, dispăruților și a celor care și-au pierdut viața, urmând să le asigure gratuit transportul dus-întors spre Italia și o diurnă de 300 de euro de persoană. Sprijinul va fi acordat pentru câte două rude, de gradul I, ale fiecărei victime.

"Întotdeauna patronatele din România vor veni în sprijinul celor nevoiași. Nu putem lăsa totul pe seama Guvernului, pentru că statul nu înseamnă doar cei care conduc țara, ci orice om care poate ajuta", a mai spus Mohammad Murad.

Rudele victimelor sunt rugate să sune la 021.312.22.993 de luni pana vineri intre orele 10:00 - 16:00 sau să scrie la adresa de email: office@fptr.ro.


FEDERATIA PATRONATELOR DIN TURISMUL ROMANESC
Mohammad Murad
Presedinte