Lansare program special "O SAPTAMANA LA MUNTE" Aprilie - Iunie 2011

In conditiile in care tot mai multi romani sunt afectati de criza economica, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc  si Patronatul Asociatia Nationala a Agentiilor din Turism considera ca turistii romani trebuie sa fie incurajati sa-si petreaca vacantele in Romania in conditii cat mai avantajoase. Scopul nostru este facililitarea accesului la odihna a unui numar sporit de  persoane si o utilizare mai eficienta a capacitatilor hoteliere din Romania .

Ca urmare a rezultatelor favorabile obtinute prin programul "O saptamana la munte" in editiile anterioare, Federatia Patronatelor din  Turismul Romanesc si Patronatul Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism continua aceasta initiativa si relanseaza un program pentru perioada aprilie - iunie 2011.

Programul "O saptamana la munte 2011" este promovat de cele doua patronate si de catre asociatiile de promovare a turismului ale federatiei FAPT.

ANAT in cadrul programului  - Vacanta in tara mea - a promovat si continua sa promoveze acest  program  destinat cresterii gradului de accesibilitate a pachetelor de servicii turistice pentru turistii romani.

Acest program este unul special, care presupune tarife avantajoase, specifice perioadelor de extrasezon. Conditiile de derulare a programului au fost stabilite pe baza propunerilor membrilor nostri. Astfel, pentru a beneficia de tarifele speciale, durata sejurului trebuie sa fie de 5 nopti, in perioada 10 aprilie - 26 iunie 2011, fara a se valorifica camere in regim single si/sau partaje.
Tarifele pentru un loc pe un sejur de 5 nopti , fara servicii de masa, sunt urmatoarele:

  • la hotel, vila , pensiune, cabana 2*   160 lei / sejur
  • la hotel, vila , pensiune, cabana 3*   260 lei / sejur
  • la hotel, vila , pensiune 4*                 360 lei / sejur

Locurile vor fi vandute tuturor categoriilor de turisti iar solicitarile vor fi onorate in ordinea inscrierilor si in functie de numarul de locuri puse la dispozitie. Pana acum, in acest program s-au inscris 45 societati hoteliere din zona montana si 96 de agentii de turism care au pus la dispozitie peste 1884 de locuri pe serie, ceea ce insemna ca in cele 6 serii peste 11.200 de persoane vor putea sa petreaca o saptamana la munte in conditii de tarife avantajoase.

Locurile pentru aceste hoteluri au fost puse deja in vanzare prin agentiile de turism membre ANAT. Pentru a veni in sprijinul Dvs si al turistilor, am creat pagini speciale pe site-urile www.fptr.ro  si www.anat.ro unde vor fi disponibile hotelurile si agentiile care deruleaza acest program.