"O saptamana la mare" Editia a 20-a, 2 mai - 14 iunie 2011

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc  considera ca romanii trebuie incurajati sa-si petreaca vacanta in Romania , in conditii cat mai avantajoase. De aceea,  initiaza pentru  perioada 2 mai - 14 iunie 2011 programul de oferte speciale"O saptamana la mare".

Aflat la a -20- a editie acest program s-a bucurat intotdeauna de sprijinul proprietarilor de structuri  hoteliere de pe litoral,  iar impactul asupra publicului a fost deosebit, fapt dovedit de numarul mare de turisti participanti.

In urma unor consultari preliminare cu membri de pe litoral ai FPTR, detinatori de structuri hoteliere, tinand cont de evolutia tarifelor si a puterii de cumparare a turistilor am hotarat si pentru aceasta editie sa pastram aceleasi tarife ca in anul 2010. 

           Tarifele pentru oferta  speciala pentru 6 nopti de cazare (TVA inclus 9%) sunt:

Nr.crt

Tip hotel

Tarif /6nopti/persoana

1

Hotel 1* fara MD

159

2

Hotel 2* fara MD

189

3

Hotel 2* cu MD

249

4

Hotel 3* fara MD

219

5

Hotel 3* cu MD

339

6

Hotel 4* cu MD

399

7

Hotel 5* cu MD

499

 

  • Comisionul acordat agentiilor de turism va ramane ca si pana acum la valoarea de 10% incluzand TVA.  
  • Pentru prestatorii care ofera servicii de cazare cu mic dejun, valoarea micului dejun va fi stabilita de fiecare in parte.
  • Sejurul minim este de 6 nopti dar se pot valorifica si sejururi mai mari de 6 nopti.
  • Tariful este pentru o persoana. Nu se valorifica camere in regim de single, nu se valorifica partaje.

"O saptamana la mare" este un program al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc de aceea unitatile de cazare si agentiile de turism care vor derula acest program vor fi promovate de catre FPTR prin mijloacele sale specifice.

Locurile de cazare incluse in acest program se adreseaza tuturor categoriilor de turisti romani, iar vanzarea se va face conform principiului " primul venit, primul servit".

Pana acum sunt inscrise in program 35 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie un numar de 3280 de locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vandute in peste 30 de agentii din toata tara, ceea ce inseamna ca  la inceputul de sezon estival 2011 cel putin 20.000 de turisti vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse.

Detaliile privind hotelurile si agentiile incluse in acest program se vor gasi pe site-ul www.fptr.ro incepand cu data de 02 mai 2011.

Conducerea FPTR