Patronatele din turism ofera gratuit camere de hotel persoanelor blocate in Bucuresti din cauza zapezii

Persoanele din diverse localități, din țară, care nu se pot întoarce acasă, din cauza drumurilor blocate sau ale căror avioane nu decolează, pot beneficia în noaptea de sâmbătă spre duminică, 07.01.2017-08.01.2017, de cazare gratuită oferită de Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) vine în sprijinul persoanelor afectate de căderile abundente de zăpadă din ultimele zile și care, din acest motiv, au rămas blocate în Capitală. Federația le oferă acestora cazare gratuită în hotelurile membrilor săi, din București, pentru noaptea de sâmbătă spre duminică, 07.01.2017-08.01.2017, sperând ca între timp drumurile vor fi deblocate.

Pentru a beneficia de această ofertă, persoanele care au nevoie de cazare, vor trebui să prezinte la recepția hotelului buletinul și biletul de tren sau autocar pe o ruta care este, la momentul cazării, închisă. De asemenea, pot veni cu biletul de avion pentru o cursă care a fost anulată. Pentru a putea fi luat în calcul, biletul trebuie să fi fost cumpărat anterior publicării acestui anunț.

Cei interesați sunt rugați să sune la Dispeceratul de Urgență al FPTR, la numărul 0749.069.780. 
 
 
FEDERATIA PATRONATELOR DIN TURISMUL ROMANESC 
Mohammad Murad,
Presedinte