Preturi incepand de la 161 de lei pentru “O saptamana la munte” - 9 februarie 2014

    Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism lansează cea de-a XI-a ediţie a Programului Special “O săptămână la munte”, ce se va derula în perioada 09 februarie – 28 martie 2014.

    Acest program îşi propune să promoveze turismul montan, asigurând accesul la odihnă, la tarife speciale, unui număr cât mai mare de turişti romani.
Tarifele practicate în cadrul acestui program special de către hotelurile de la munte vor fi neschimbate faţă de anii trecuţi. Aceste tarife sunt cu până la 50% mai mici faţă de tariful de recepţie din această perioadă.

    Tarifele pentru un loc pe un sejur de 5 nopţi, fără servicii de masă, sânt următoarele:
La hotel, vila, cabana 2* 161 lei/sejur
La hotel, vila, cabana 3* 259 lei/sejur
La hotel, vila 4* 368 lei/sejur.
    Durata unui sejur este de 5 nopţi, începând duminică şi terminând vinerea, în perioada 09 februarie – 28 martie 2014. Cu acceptul prestatorilor se pot valorifica sejururi şi cu alte date de intrare în intervalul stabilit.

    Lansarea programului special “O săptămână la munte” reprezintă o oportunitate pentru turiştii romani, de petrecere a unei minivacanţe la preţuri foarte mici, cu atât mai mult cu cât în această perioadă condiţiile meteorologice la munte sânt favorabile practicării sporturilor de iarnă.

    Locurile vor fi vândute tuturor categoriilor de turişti, iar solicitările vor fi onorate în ordinea înscrierilor şi în funcţie de numărul de locuri puse la dispoziţie. Până acum, în acest program s-au înscris 27 de structuri de cazare, fiind puse la dispoziţie aproape 700 de locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vândute în peste 44 de agenţii de turism din toată ţara, ceea ce înseamnă că în cele 8 serii circa 5.600 de persoane vor putea să petreacă o săptămână la munte în condiţii avantajoase.

    Biletele pentru aceste hoteluri au fost puse deja în vânzare în agenţiile de turism. Iar listele cu hotelurile şi agenţiile care derulează acest program le puteţi regăsi accesând link-ul următor: Progam special “O saptamana la munte”
 
Pentru a veni în sprijinul turiştilor, am creat rubrici speciale pe site-urile www.fptr.roşi www.anat.ro.
 
 
FEDERAŢIA PATRONATELOR DIN TURISMUL ROMÂNESC
Mohammad MURAD
Preşedinte.
 
Informaţii suplimentare:
 
Vicepreşedinte FPTR
Dragoş RADUCAN
Ţel: 0744.544.056