Preturi intre 139 si 259 de lei pentru 2 nopti de cazare cu mic dejun prin programul "Weekend in Bucuresti"- 6 decembrie 2012

           Federatia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR)lanseaza incepand cu 7 decembrie programul "Weekend în Bucure?ti",la tarife între 139 ?i 259de lei pentru doua nopti de cazare, plus mic dejun, la hoteluri de 2, 3 si 4 stele.


            In conditiile in care tot mai multi romani sunt afectati de criza economica, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc considera ca turistii romani trebuie sa fie incurajati sa-si petreaca vacantele in Romania in conditii cat mai avantajoase.
 
           Beneficiind de experienta acumulata pe parcursul a peste zece ani de derulare a programelor speciale in Romania, respectiv "Litoralul pentru toti" si "O saptamana la munte", Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc continua aceasta initiativa si lanseaza un program similar ce se va derula in weekend-urile lunii decembrie.
 
Hotel 4*: 259 lei/pers (2 nopti cazare cu mic dejun/loc in camera dubla)
Hotel 3*: 189 lei/pers (2 nopti cazare cu mic dejun/loc in camera dubla)
Hotel 2*: 139 lei/pers (2 nopti cazare cu mic dejun/loc in camera dubla)
 
          Pentru a beneficia de aceste tarife speciale, sejurul trebuie sa se desfasoare in weekend-urile stabilite: 7-9 decembrie 2012, 14-16 decembrie 2012 si 21-23 decembrie 2012. Astfel, cu un tarif de aproximativ 50 de euro pentru doua nopti la 4 stele, Bucurestiul devine capitala cu cea mai ieftina cazare din Europa.
 
         "Weekend in Bucuresti" este un program special destinat romanilor care vin in capitala cu ocazia sarbatorilor de iarna. Fie ca acestia vin in cautarea celor mai inspirate cadouri, capitala punandu-le la dispozitie nenumarate magazine de unde isi pot face cumparaturile in voie, fie ca vin sa participle la o serie de evenimente si spectacole, turistii romani ajunsi in Bucuresti pot profita in acesta perioada de preturile preferentiale la cazare in hotelurile de 2 pana la 4 stele care sunt mai mici cu 30-35% decat tarifele practicate in luna decembrie de catre sistemele de rezervari. Ne propunem sa atragem prin acest program si o parte dintre romanii care vin in Bucuresti si dorm la rude, o parte dintre tinerii care dorm la  diversi prieteni, si pe toti cei care efectiv nu isi permit sa innopteze in Capitala.
 
        Locurile vor fi vandute tuturor categoriilor de turisti direct de catre hotelurile participante la acest program, iar solicitarile vor fi onorate in ordinea inscrierilor si in functie de numarul de locuri puse la dispozitie. 
 
        Lista hotelurilor participante si datele de contact se gasesc pe site-ul FPTR la adresa www.fptr.ro
 
        In prezent sunt puse la dispozitia turistilor aproape 1.000 de locuri, dar se asteapta ca si alte hoteluri sa se inscrie in program.
 
        Daca programul va avea succes, FPTR intentioneaza sa-l extinda si in primele luni ale anului viitor. Urmatoarele orase care vor intra in program sunt: Cluj, Iasi, Timisoara.
 
 
        
FEDERATIA PATRONATELOR DIN TURISMUL ROMANESC
PRESEDINTE                                                                            
Mohammad Murad                                                                      
 
Informatii suplimentare
Vicepresedinte FPTR
Dragos Raducan 0744.544.056