Preturi intre 158 si 358 de lei pentru 5 nopti de cazare prin programul "O SAPTAMANA LA MUNTE" 23 octombrie 2012

Ca urmare a rezultatelor favorabile obtinute prin programul "O saptamana la munte" in editiile anterioare, Federatia Patronatelor din  Turismul Romanesc si Patronatul Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism continua aceasta initiativa si lanseaza un program similar pentru perioada 22 octombrie - 14 decembrie 2012.

            Tarifele pentru un loc pe un sejur de 5 nopti, fara servicii de masa, sunt urmatoarele:
la hotel, vila, pensiune, cabana 2*   158 lei / sejur
la hotel, vila, pensiune, cabana 3*   258 lei / sejur
la hotel, vila, pensiune 4*                  358 lei / sejur

            Astfel, pentru a beneficia de aceste  tarife speciale, durata sejurului trebuie sa fie de 5 nopti, incepand duminica si terminand vinerea, in perioada octombrie-decembrie 2012 (cu acceptul prestatorilor se pot valorifica sejururi si cu alte date de intrare in intervalul stabilit); nu se valorifica camere in regim de single si nu se valorifica partaje.

            Tarifele practicate prin acest program sunt cu 60-70 % mai mici decit cele din perioada verii.

            Locurile vor fi vandute tuturor categoriilor de turisti, iar solicitarile vor fi onorate in ordinea inscrierilor si in functie de numarul de locuri puse la dispozitie. Pana acum, prin  acest program au fost puse la dispozitie aproape 500 de locuri pe serie, ceea ce inseamna ca in cele 9 serii circa 4.500 de persoane vor putea sa petreaca o saptamana la munte in conditii de tarife avantajoase.

            Biletele pentru aceste hoteluri au fost puse deja in vanzare in agentiile de turism. Pentru a veni in sprijinul turistilor, am creat pagini speciale pe site-urile www.fptr.org  si  www.anat.ro unde sunt afisate hotelurile si agentiile care deruleaza acest program.
 
            In conditiile in care tot mai multi romani sunt afectati de criza economica, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc  si Patronatul Asociatia Nationala a Agentiilor din Turism considera ca turistii romani trebuie sa fie incurajati sa-si petreaca vacantele in Romania in conditii cat mai avantajoase. Scopul nostru este facililitarea accesului la odihna a unui numar sporit de  persoane si o utilizare mai eficienta a capacitatilor hoteliere din Romania
           
            Programul este destinat cresterii gradului de accesibilitate a pachetelor de servicii turistice pentru turistii romani.

 

 

 

FEDERATIA PATRONATELOR DIN TURISMUL ROMANESC

PRESEDINTE                                                                             VICEPRESEDINTE

Mohammad Murad                                                                      Dragos Raducan

 

Informatii suplimentare

Dragos Raducan 0744.544.056