ROMANIA pe harta turismului mondial

                                                      

Comunicat de presa

ROMANIA pe harta turismului mondial

 

La inceputul lunii noiembrie a avut loc festivitatea de sarbatorire a 70 de ani de la infiintarea SKÅL International Roma, unde a participat si delegatia Romaniei condusa de d-nul Florin Tancu – Presedinte SKÅL International Bucuresti.

Cu aceasta ocazie a avut loc primul congres SKÅL Europe, unde s-a semnat declaratia de constituire a acestei noi organizatii care si-a ales conducerea, un triumvirat format din reprezentantii cluburilor din Marea Britanie, Italia si Romania, care vor asigura buna functionare a acestei asociatii pana la Congresul SKÅL Europe de anul viitor, de la Belfast. Secretariatul organizatiei va fi asigurat de Romania, prin Young SKÅL Bucuresti.

La acest eveniment s-a anuntat oficial si infratirea intre clubul SKÅL International Bucuresti si SKÅL International Paris, primul club SKÅL International din lume, fondat in anul 1932.

Clubul SKÅL International este o organizație profesională de turism, care promoveaza prietenia si turismul global, fiind singurul grup internațional care unește toate ramurile industriei turismului: hoteluri, touroperatori, transportatori, organizatori de evenimente. Aceasta incurajeaza progresul si evolutia prin afilierea la alte organizatii nationale si internationale din industria turismului. La nivel international, cluburile Skal sunt prezente in peste 90 de tari si au aproximativ 15,000 membri.

Clubul SKÅL International Bucuresti este membru asociat al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (F.P.T.R), este afiliat Clubului Skal International si a implinit anul acesta 20 de ani de la infiintare.

Young SKÅL este format din studenții și tinerii profesioniști din sectorul turismului, cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani, fiind  baza de lansare a viitorilor manageri din acest sector de activitate. Scopurile sunt reunirea tinerilor și educarea lor despre marile valori ale asociației, cele ale prieteniei, păcii, solidarității și promovării intereselor locale și internaționale în sectorul turismului.

Desemnarea Romaniei la conducerea SKAL Europe si pentru a gazdui primul sediu al acestei organizatii ne onoreaza si vine sa puna turismul romanesc acolo unde ii este locul, PE HARTA MONDIALA A TURISMULUI.

 SKAL-EUROPA-DAY-en

 FEDERAŢIA PATRONATELOR DIN TURISMUL ROMÂNESC
 

RELAȚII SUPLIMENTARE
DR. ING. DRAGOS RADUCAN
PRIM-VICEPRESEDINTE EXECUTIV FPTR
MOBILE: +40744544056
E-MAIL: OFFICE@FPTR.RO
WEB: WWW.FPTR.RO