Tarife incepand de la 161 de lei pentru “O saptamana la munte”

 

      Tarife incepand de la 161 de lei pentru "O saptamana la munte"

        COMUNICAT DE PRESA   

          Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism lanseaza cea de-a X-a editie a Programului Special "O saptamana la munte", ce se va derula in perioada  14 aprilie - 14 iunie 2013.

            Desfasurat intr-o perioada de extrasezon pentru zonele montane din Romania, acest program a inregistrat un succes si o cerere crescuta din partea turistilor, ca urmare a celor 5 ani de experienta de pana acum.

            Tarifele practicate in cadrul acestui program special de catre hotelurile de la munte vor fi neschimbate fata de anii trecuti. Aceste tarife sunt cu pana la40%mai mici fata de tariful de receptie din aceasta perioada.

            Tarifele pentru un loc pe un sejur de 5 nopti, fara servicii de masa, sunt urmatoarele:

la hotel, vila, cabana 2*   161 lei / sejur

la hotel, vila, cabana 3*   259 lei / sejur

la hotel, vila 4*                 368 lei / sejur.

            Durata unui sejur este de 5 nopti, incepand duminica si terminand vinerea, in perioada

14 aprilie - 14 iunie 2013.

         Cu acceptul prestatorilor se pot valorifica sejururi si cu alte date de intrare in intervalul stabilit.

         Deoarece intervalul aprilie-iunie reprezinta o perioada in care numarul de turisti este mai mic, programul "O saptamana la munte" are ca scop cresterea gradului de accesibilitate a pachetelor de servicii turistice pentru turistii romani si totodata, utilizarea cat mai eficienta a hotelurilor si pensiunilor din zona montana.

        Locurile vor fi vandute tuturor categoriilor de turisti, iar solicitarile vor fi onorate in ordinea inscrierilor si in functie de numarul de locuri puse la dispozitie. Pana acum, prin acest program au fost puse la dispozitie aproape 600 de locuri pe serie, ceea ce inseamna ca in cele 9 serii circa 5.400 de persoane vor putea sa petreaca o saptamana la munte in conditii de tarife avantajoase.
            Biletele pentru aceste hoteluri au fost puse deja in vanzare in agentiile de turism. Pentru a veni in sprijinul turistilor, am creat rubrici speciale pe site-urile www.fptr.ro si www.anat.ro , unde sunt afisate hotelurile si agentiile care deruleaza acest program.

             Lansarea programului special "O saptamana la munte" reprezinta anul acesta o oportunitate pentru turistii romani, de petrecere a unei minivacante la preturi foarte mici, cu atat mai mult cu cat in aceasta perioada conditiile meteorologice la munte vor fi inca favorabile practicarii sporturilor de iarna.

 

 

FEDERATIA PATRONATELOR DIN TURISMUL ROMANESC

Mohammad MURAD

Presedinte.

 

Informatii suplimentare :

Vicepresedinte FPTR

Dragos RADUCAN

Tel : 0744.544.056