Tarife mici in sudul litoralului de 1 Mai

IMG_9567.JPG 

  

                                                                                                                 

COMUNICAT DE PRESA

Preturi intre 7 euro si 20 de euro pe noapte in sudul Litoralului pentru 1 Mai

 

Dupa o perioada lunga de timp in care litoralul romanesc si, in special, sudul acestuia, era criticat pentru intarzierea pregatirii sezonului estival, anul acesta lucrurile s-au imbunatatit considerabil.

Statiunile din sudul litoralului sunt bine puse la punct, sunt gata sa primeasca turistii cu ocazia minivacantei de 1 Mai si pot concura cu statiunile din nord.

Suntem constienti ca prima alegere a turistilor de 1 Mai este litoralul romanesc si pentru aceasta am pregatit tarife la cazare competitive cu cele ale destinatiilor concurente din tarile vecine. In medie, tarifele in sudul litoralului sunt aceleasi cu cele de anul trecut. Ele variaza pentru minivacanta de 1 Mai de la 7 euro/noapte la un hotel de 2 stele, 15 euro/noapte pentru hoteluri de 3-4 stele pana la 20 euro/noapte la conditii de 4 stele.

Cand vorbim despre pregatiri, avem in vedere mai multe aspecte: plaje curatate, infrastructura locala amenajata, hoteluri renovate, facilitati la cazare, tarife accesibile, activitati de divertisment si, mai ales, o autoritate locala implicata.

Aceste aspecte au fost luate in considerare in organizarea noului sezon estival si s-au luat toate masurile necesare pentru ca 2013 sa fie un an turistic foarte bun pentru litoralul romanesc.

Hotelierii nu s-au limitat doar la preturi atractive, ci ofera, cu ocazia minivacantei de 1 Mai si Paste, pachete de servicii ce includ spectacole, manifestari de divertisment si activitati traditionale.

Primaria Mangalia si-a adus contributia, asa cum este normal, la aspectul general al statiunilor din sud. Infrastructura locala este pregatita, statiunile sunt curate, pe spatiul verde sunt plantate deja flori, plajele sunt curatate si mai bine organizate ca in anii anteriori.

Pentru a verifica toate aceste informatii, va invitam sa vizualizati fotografiile facute de colegii nostri de la fata locului:

/multimedia/imagini-statiuni-litoral-romanesc-2013.aspx

 

 

FEDERATIA PATRONATELOR DIN TURISMUL ROMANESC

Presedinte,

Mohammad MURAD.